
Høsting og lagring av epler
Forvandle hagens epletre til smakfulle og holdbare produkter!
Les våre beste steg-for-steg tips om hvordan du kan presse juice og brygge cider av eplene!
Høst inn eplene
Praktiske kurver til innhøsting
Forrige lysbilde
Neste lysbilde
1 / 3

Knus eplene
Før eplene kan presses til juice må de knuses til småbiter. Dette kan du gjøre i en fruktknuser eller i en pulpmaster bøtte)


Forrige lysbilde
Neste lysbilde
1 / 2
Fruktknuser økonomi
Title
Ordinær pris
3.600 kr
Press eplene
Press ut fruktjuicen
Forrige lysbilde
Neste lysbilde
1 / 5



Forrige lysbilde
Neste lysbilde
1 / 3
Lag din egen cider, komplett sett
Brygg den friske juicen til cider!
Title
Ordinær pris
1.199 kr
Salgspris1.949 krdu sparer 750 kr
Tapp på flasker
Den ferske juicen eller cideren tappes på flasker. Ubehandlet juice holder seg i ca to dager, pasteurisert juice kan lagres i opptil to år.
Forrige lysbilde
Neste lysbilde
1 / 16
Lagring av epler
Oppbevar eplene du ikke skal spise nå på en ventilert, mørk og kjølig plass i kasser eller papirposer.
Tørk eplene
Med en dehydrator kan du tørke epleskiver for deilig snacks med lang holdbarhet!
Eller lag syltetøy
Nykokt syltetøy oppbevares på glass eller fryses ned i fryseboks
Forrige lysbilde
Neste lysbilde
1 / 10