Om oss

Hei!

Mitt navn er Eva og det er jeg som lanserte denne nettbutikken sommeren 2021.

Jeg er oppvokst med en mor som har dyrket det som dyrkes kan og som har oftret plenen for pallekarmer og drivhus så lenge jeg kan huske. Da forstår du helt sikkert hvorfor jeg også er hekta på å dyrke selv og har som mål å bli selvforsynt på frukt og grønnsaker fra egendyrkede planter. Personlig bor jeg i blokk med balkong og ønsker med det å også tilby produkter for alle oss uten hage- for det er faktisk mulig å dyrke masse på veldig liten plass!

Vi i Din Kjøkkenhage bryr oss om naturen og hvilke fotspor vi etterlater oss. Av denne grunn er vi opptatt av at produktene vi selger vil kunne brukes gang på gang. Vi er skikkelig stolte over å kunne tilby dyrkeprodukter fra det nederlandske firmaet Elho, som skaper produkter av svært høy kvalitet laget på 100% resirkulert plast og egen vindenergi.

Vi ønsker også at verktøyene du bruker skal tåle jobben den er laget for, og da var valget enkelt- Burgn & Ball tilbyr hageredskaper av aller høyeste kvalitet. Faktisk har de en hel serie med produkyer som er dekket av livstidsgaranti. Du trenger altså aldri kjøpe det samme redskapet igjen!

Vi mener det skal være enkelt å dyrke selv, der det passer deg best. Vårt sortiment er derfor håndplukket for å passe deg som dyrker selv.

Vi har delt opp kategoriene slik at du raskt skal finne det du leter etter. 
  • Dyrk selv: Her vil du finne alt du trenger av tilbehør til å dyrke, alt fra jord til potter, stikketiketter og miniveksthus i alle størrelser. 
  • Hagestell: Her finner du produkter du trenger i hagen, etter at frøene har spiret og er klare til å settes ut. 
  • Hage og uterom: Her finnes alt for å krydre livet i hagen- alt fra solcelledrevet hagebelysning, hagedekor, t-skjorter og nyttige bøker du kan lese i solstolen.
  • Potter: Et stort utvalg potter til inne- og utendørs bruk, ampler, balkongkasser, urtepotter og mye mer
  • Høst og lagring: Her finner du alt du trenger for å høste inn, konservere og lagre matvarene du sanker fra hagen og naturen. 

 Sortimentet vårt er i stadig vekst, så skulle du savne noe hos oss kan du sende oss en melding her, så skal vi gjøre vårt ytterste for å få tak i dette. 

Vi vil veldig gjerne bli bedre kjent med deg, følg oss gjerne på facebook eller på vår instagram og bruk gjerne hashtaggen #dinkjokkenhage

<3- lig hilsen Eva